torstai 18. lokakuuta 2018

Huudilla on mukavaa


Kirjoittajat:
Geitlyn ja Nina, TET-harjoittelussa Huudilla viikolla 41

Olemme kaksi nuorta tyttöä, jotka käyvät erittäin usein Huudilla. Ajattelimme kertoa Huudin toiminnasta ja sen eri aktiviteeteista.

Huudi on neljä kertaa viikossa auki.
Osoite on Gregorius IX:n 8, 20540 Turku
  • maanantaina: pre-nuokkari 7-12 vuotiaille 14-17 ja 12-18 vuotiaille 17-20.
  • keskiviikkona: tyttötoiminta on yli 12 vuotiaille, 15.30-18.00.
  • torstaina: 12-18 vuotiaille 17-20 ja 16-29 vuotiaille 19-21.
  • perjantaina: 12-18 vuotiaille 16-21.

Huudilla on sali, pikku huone, keittiö ja aula. Salissa voi pelata jalkapalloa ja salibandya, salissa on myös joogamattoja, joita voi käyttää tarpeen mukaan ja kaiutinta voi käyttää ohjaajan luvalla. Pikku huoneessa on säkkituoleja ja pöytäfutis, sekä suuret pöydät. Aulassa on biljardipöytä ja kaksi PlayStation pelipaikkaa, joissa voi pelata Fifaa, NHL:lää ja SingStar:ia. Aulasta löytyy myös kaappi joka sisältää kaikenlaisia lautapelejä ja korttipelejä. Pelipaikkoja mukavoittaa sohvat ja mukavat pehmotuolit.

Käymme nuokkarilla viettämässä meidän vapaa-aikaa kavereiden kanssa, sekä vaihtamassa kuulumisia. Yleensä me kuuntelemme musiikkia, pelataan salibandya, korttia ja biljardia, joskus jopa pelaamme NHL:llää ja laulamme SingStar:ia.


Huudilla on sääntöjä, vaikka jotkut säännöt ei ole joidenkin mielestä hyviä, kuten energiajuomien takavarikointi, jos se on näkyvillä, tai jos sitä juodaan niin että ohjaaja huomaa sen. Hyviäkin sääntöjä on kuten se, että päihteiden käytöstä menee suoraan ilmoitus vanhemmille ja kolmesta varoituksesta joutuu 15 minuutiksi pihalle. Varoituksia voi antaa ainoastaan ohjaajat.


Huudilla on kiva käydä, koska se on lähellä ja bussilla pääsee helposti sinne. Erityisesti Huudille menee iloisena ja lähtee iloisena, kun ohjaajat ovat todella mukavia, pirteitä ja aina iloisia.